Loma on parasta rennosti nautittuna. Kun reissun tekee lähelle, vapautuu matkustamisesta jäävä aika nautiskelulle ja ihanalle joutenololle. Espenissä voit ottaa lomastasi kaiken irti – yöpymällä kauppakeskuksessa Vaasan ytimessä kaikki hyvä on lähelläsi!

Oletko koskaan yöpynyt kauppakeskuksessa? Vaasassa se on mahdollista! Espenin yhteydessä sijaitsevan Omenahotellin rennon urbaaneissa huoneissa yöpyy edullisesti, sillä huoneen saa koko kesän ajan juhannuksesta elokuun loppuun alkaen 62 eurolla! Näin rahaa jää mukavasti myös muihin kesärientoihin.

Kesähelteillä on ihana livahtaa elokuvateatterin viileään hämärään ja heittäytyä aivan muihin maailmoihin. Espenissä toimiva Bio Rex pyörittää koko kesän ajan uusimpia ja kohutuimpia elokuvia. Maistuisiko tänään kutkuttava jännitys vai hyväntuulinen komedia?

Lomalla on ihana ottaa täydellinen irtiotto arjesta, joten ota hyvillä mielin vapaata myös keittiöaskareista. Espenin ravintolat Ristorante Momento, Friends & Brgrs ja Juku vievät sinut makumatkalle makusi mukaisesti ja vaivattomasti. Makeista jälkkäreistä ja kesäherkuista vastaavat Spice Ice, konditoria Vöyrinpoika ja Espresso House. Käy pöytään ja nauti!

Espenissä sinua palvelee useita liikkeitä ja palveluita muodista hemmotteluun ja elämyksistä päivittäisiin tarpeisiin. Kaipaatko uutta piristystä asuusi tai tuliko luottopukineesi tiensä päähän juuri kesän kynnyksellä? Ei hätää – Espenistä löydät muotiliikkeitä laidasta laitaan ja jokaiseen tyyliin! Kauppakeskuksessa kaikenikäisiä lomailijoita, juhlijoita ja kesäfiilistelijöitä stailaavat Partioaitta, Volt, Tuhkimo, Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Halonen, Hovisepät, KappAhl, KICKS, New Yorker ja Polarn O. Pyret. Mitä jos tänä kesänä astuisit rohkeasti oman tyylisi ulkopuolelle ja maustaisit asua aivan uudenlaisella yksityiskohdalla?

Kesälomalla myös koti voi olla mielessä, ja maailman tärkeimmän paikan voi nähdä poissaolon jälkeen täysin uusin silmin. Kipaise Lempi Lifestylen ja Mijohomen myymälöissä ja ihastu sisustuksen uusiin kauniisiin väreihin ja materiaaleihin. Lomalla shoppailtu sisustustuote muistuttaa leppoisista kesäpäivistä kotona vielä pitkään!

Myös lomalla voi sattua ja tapahtua, mutta Espenissä apu on lähellä. Vaasan Vanha Apteekki paikkaa ja pelastaa pienet haverit, ja Nordea ja Osuuspankki auttavat myös lomalaisen raha-asioissa.

Kesälomalla ei tarvitse suorittaa. Silloin nautitaan rennoista elämyksistä ja jännittävästä kiireettömyydestä – vapaudesta, jolloin voi tehdä mitä tahansa. Kun kaikki tarvittava on lähellä, avautuu kaupunkilomalla uudenlaisia mahdollisuuksia ikimuistoisille irtiotoille. Astu siis avenuelle ja koe lähiloma parhaimmillaan!

Espenin kaikki liikkeet ja palvelut löydät täältä. Tervetuloa lähilomalle!

Ajankohtaista