På lördag 27.4 är det igen dags för männens dag i Vasa centrum. Köpcentret Espen är naturligtvis med och dagen till ära har vi fullt fokus på männen. Köpcentret kommer att vara fyllt med action och i affärerna hittar du självklart en massa fina erbjudanden.

Tidtabell:

kl. 11.00, 12.30 och kl 14.00: Barstarzz Finland är Finlands första officiella street workout grupp och uppträder med sin fartfyllda Kova Bro Show.

kl. 11.00 – 15.00: Vörå Toughest har packat med en utmanande klätterställning och finns på plats under hela evenemanget – kom och testa din kondition!

kl. 11.00 – 15.00: VPS pop-up: juniorerna säljer fanprodukter och biljettkassan säljer matchbiljetter och säsongkort till specialpris på våning 2.

kl. 13.00 – 15.00: Hallå alla VPS-fans! Kom till våning 2 och träffa spelare från representationslaget (Sebastian Strandvall, Juho Lähde, Jonas Häkkinen, Jerry Voutilainen, Eero-Matti Auvinen, Momodou Sarr m.fl)! Spelarna skriver autografer, ställer upp på selfies och bollar med barnen.

 

Se butiksspecifika öppethållningstider