Espen förnyas!
Normal öppnar i köpcentrum Espen på våren 2022!
Normal är en dansk livsmedelkedja där du hittar ett brett utbud av normala produkter till onormala priser. Produktsortimentet innehåller många välkända varumärken i olika produktkategorier, såsom hudvård- och hygienprodukter, kosmetika, smink och rengöringsmedel. Med andra ord, de produkter du behöver i ditt dagliga liv. Och det bästa av allt är att priserna är beständigt låga! 🤩
Normal erbjuder mycket mer än fasta och låga priser för märkesvaror, nämligen alltid en ny och unik shoppingupplevelse. Det permanenta sortimentet av märkesvaror kompletteras ständigt med olika nya, spännande produkter. Intressanta affärer lockar till skattjakt på välkända och mindre kända produkter. Det finns alltid en ny överraskning som väntar runt varje hörn – även om du besökt butiken en vecka innan.
Håll dig uppdaterad genom att besöka Normals webbsida www.normal.fi – och följa Normal på Facebook och Instagram.

News