Semestern är som bäst när den avnjuts i lugn och ro. När man reser någonstans nära, frigörs tid från resandet till att använda för njutning och avslappnande. I Espen kan du få ut det mesta av din semester – genom att övernatta i ett köpcentrum i hjärtat av Vasa ligger allt bra i närheten!

Har du någonsin övernattat i ett köpcentrum? I Vasa är det möjligt! Övernatta förmånligt i något av de avslappnande urbana rummen i Omenahotellet, som ligger i anslutning till Espen, från midsommar till slutet av augusti med start från 62 euro per rum! På så sätt blir det pengar över även för andra roliga sommarnöjen.

Under sommarvärmen är det underbart att smyga in i den svala skymningen i en biograf och kasta sig in i helt andra världar. Bio Rex som finns i Espen visar de nyaste och mest omtalade filmerna hela sommaren. Skulle det smaka med nervkittlande spänning eller sympatisk komedi idag?

Det är underbart att koppla helt loss från vardagen under semestern, så ta ledigt även från köksbestyren med gott samvete. Espens restauranger Ristorante Momento, Friends & Brgrs och Juku tar dig med på en bekymmersfri smakresa enligt din egen smak. Spice Ice, Vöråpojken och Espresso House står för de söta efterrätterna och sommarens delikatesser. Sätt dig vid bordet och njut!

I Espen betjänas du av ett antal butiker och tjänster, från mode till uppassning och från upplevelser till vardagliga behov. Behöver du piffa upp din outfit eller har ditt favoritplagg sett sina bästa dagar precis innan sommaren? Ingen fara – i Espen hittar du modebutiker med mångsidigt utbud och i alla stilar! I köpcentret blir semesterfirare, festgäster och sommarflanörer i alla åldrar ekiperade av Scouts, Volt, Cinderella, Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Halonen, Hovisepät, KappAhl, KICKS, New Yorker och Polarn O. Pyret. Tänk om du skulle djärvt gå utanför din egen stil i sommar och krydda ditt liv med en helt ny typ av detaljer?

Under sommarsemestern kan även hemmet figurera i tankarna, och den viktigaste platsen i världen kan ses med ett helt nytt perspektiv efter frånvaron. Ta en tur till butikerna Lempi Lifestyle och Mijohome och bli förtjust i inredningens nya vackra färger och material. En inredningsprodukt som man shoppat under semestern påminner dig hemma om de avslappnande sommardagarna ännu länge!

Även under semestern kan något oväntat ske, men hjälpen är inom räckhåll i Espen. Gamla apoteket i Vasa plåstrar om och tar hand om mindre blessyrer, Nordea och Andelsbanken (OP) hjälper semesterfiraren i penningfrågor.

Under sommarsemestern behöver man inte prestera. Det är då du njuter av avslappnade upplevelser och stressfri spänning – en frihet, då man kan göra vad man vill. När allt du behöver är i närheten, öppnas det nya möjligheter för oförglömliga upplevelser under stadssemestern. Så lägg din fot på avenyn och upplev närsemestern när den är som bäst!

News