Nästa veckan börjar Vasa Festival och vi kommer också att fira på Espen! Du kan hitta många fantastiska erbjudande från köpcentret och kom lyssna på enastående spelningar under hela festivalveckan 2–8.8.

Finna de bästa erbjudandena från våra fina butiker, restauranger och kaféer – i Espen hittar du allt du behöver för Vasa Festival! Du kan också byta ut din biljett till ett armband på förhand, onsdagen 4.8 i köpcentret. Biljett utbytespungten är öppen kl. 15.00–19.00 på första våningen i Espen. På onsdag har butikerna också förlängda öppettider.

De fantastiska André Linman, DJ Jesper Petell och Sampsa Astala kommer att sätta upp fantastiska spelningar i Espen under festivalveckan. Spelningarna är helt gratis och öppna för alla! Se scheman nedan:

Onsdag 4.8
kl. 15–18: DJ Jesper Petell (Espresso House)
kl. 18–20: André Linman (Café Espen)

Torsdag 5.8
kl. 15–18: DJ Jesper Petell (Espresso House)

Fredag 6.8
kl. 13–15: Sampsa Astala (Café Espen)
kl. 15–18: DJ Jesper Petell (Espresso House)

Lördag 7.8
kl. 13–16: DJ Jesper Petell (Espresso House)

Välkommen att njuta av den roliga festival atmosfären på Espen!

Ps. På lördag delar vi ut söta ballonger till barn.

News